780
mozi

Filmklub vetítés – A Bálna

Az idei félévben filmklubbal bővül programsorozatunk, melynek első eseményének főhőse Charlie (Brendan Fraser), egy 270 kilós angoltanár. Darren Aronofsky (Fekete hattyú, Rekviem egy álomért) új filmjének főszereplője a világtól elszigetelten él, egyetlen barátja Liz (Hong Chau) próbál neki segíteni a mindennapokban. Charlie úgy érzi, nem sok ideje maradt, ezért elhatározza, hogy rendbe hozza kapcsolatát elhidegült lányával, Ellievel (Sadie Sink).

A vetítés kezdete 18:00, de kérünk mindenkit, hogy a film kezdése előtt legalább negyedórával érkezzen meg a helyszínre.
A film eredeti nyelven, magyar felirattal lesz megtekinthető.

Helyszín: Apolló Mozi (Cím: 7621 Pécs, Perczel Miklós u. 22. [Trafik])

Részvételi díj:

A vetítésen való részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött!

Helyfoglalás:

Regisztrálni a Microsoft Forms felületen tudtok Neptun-kódotok megadásával. A felületet az alábbi linken érhetitek el: https://forms.office.com/e/ax6cDxV6Zs

Helyet foglalni előzetesen a visszaigazoló email kézhezvételét követően személyesen az EHÖK ügyfélszolgálatán, a Központi Pályázati és Szolgáltató Irodán (Pécs, Vasvári Pál utca 4.) tudtok. Ha előzetesen nem foglalsz helyet, akkor a vetítés napján érkezési sorrendben választhatod ki a helyed.