GÓLYAMAGAZIN

Kollégiumi információk

Sikeres felvételedet követően számos elintézendő ügy vár Rád, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megkezdhesd egyetemi tanulmányaidat. Ezek közül az egyik, ha nem a legfontosabb a biztos lakhatásod, ezért egy gyors összefoglalót szeretnénk adni a legfontosabb határidőkről és feladatokról.

2023. július 26., szerda - Megjelent a kollégiumi pályázati felhívás

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (EHÖK) weboldalán elérhetővé válik a Kollégiumi Pályázati kiírás, valamint a szükséges leírások. Bár a jelentkezést elektronikusan, a Neptun tanulmányi rendszeren keresztül kell majd elindítanod, a szociális részpontszámhoz számos dokumentum beszerzése szükséges, melyet érdemes már most megkezdened.

A kollégiumi pályázati felhívás megjelenését követően, az abban foglalt időpontban kezdheted meg a kérvény kitöltését a Neptun felületen. Arra kérünk, hogy a honlapon elérhető szociális helyzetfelmérő adatlap minta, valamint kitöltési útmutató alapján kezdd el már most beszerezni a dokumentumokat, ne várj a Neptun kódodra!

 

2023. augusztus 4., péntekig – Megérkeznek a Neptun kódok

Várhatóan augusztus 4-ig mindenkihez eljutnak a Neptun tanulmányi rendszerbe történő belépéshez használható kódok a felvételi eljárásban megadott és használt e-mail címre, ezt követően kezdetét veheti a tényleges jelentkezés.

 

Szerencsédre, ha minden dokumentum a birtokodban van már, amit papír alapon be kell szerezni, akkor pár perc alatt kitöltheted a kérvényt. Fontos, hogy a kérvény leadását véglegesítened kell a Neptun rendszerben, majd pedig kinyomtatni és aláírni a megfelelő helyen, különben a pályázat érvénytelen!

Ajánljuk, hogy minden kollégiumot jelölj meg, mert ebben az esetben, ha az egyik kollégiumba nem férsz be, akkor a Te általad meghatározott sorrendben keresünk számodra másik kolit!

Neptunos jelentkezes

A kitöltéshez segítséget az EHÖK honlapján, valamint az alábbi elérhetőségeken kaphatsz: 
-	általános kollégiumi felvételi kérdésekben: [email protected]
-	szociális alapú pályázással, igazolásokkal kapcsolatos kérdésekben: [email protected]

 

2023. augusztus 16., szerda – Zárul az elektronikus jelentkezés

Az elektronikus jelentkezésedet augusztus 16-án, 12 óráig adhatod le. Ezt követően a Neptun rendszer lezár, új jelentkezés benyújtására nincs lehetőség. A Neptunból a pályázati kiírásban foglaltak szerint kinyomtatott és aláírt pályázati űrlapot és mellékleteit délután 16 óráig kell eljuttatnod hozzánk.

Ne feledd, egyben ez az utolsó nap, amikorra legkésőbb be kell érkeznie a kérelmednek, így arra kérünk, hogy amennyiben a postai feladást választod, mindenképpen tértivevénnyel, valamint elsőbbségivel tedd ezt meg legkésőbb a megelőző, keddi nap folyamán, hogy biztos beérkezzen a pályázatod!

Jelentkezes leadasa

A boritékra ne felejtsd el ráírni, hogy „Kollégiumi pályázat”!
Postázási cím: PTE EHÖK, 7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.

Ne feledd, jelen rövid összefoglaló mellett elolvasni a pályázati kiírást is, ahol bővebb információt találsz a jelentkezés módjáról!

További kérdésed van?

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat a honlapján közzétett számotokra egy naprakész összeállítást a leggyakoribb kérdésekből!

EZ IS ÉRDEKELHET

LEGOLVASOTTABB

kk_logo_hun