1367 Rendezvények

Ha tavasz, akkor PEN Fesztivál

Négy év kihagyás után, április 28 és 30 között ismét megrendezésre kerül a PEN, avagy a Pécsi Egyetemi Napok, aminek az Expo Center nyújt majd otthont.

Az év egyik legjobban várt tavaszi fesztiváljára már márciusban elkezdődött a jegyértékesítés. Hivatalosan online a Made In Pécs oldalán juthattok belépőkhöz, de akár készpénzzel is fizethettek a pécsi Árkádban található DRK Shop-ban.

Akik lemaradtak volna, most is megvásárolhatják még a belépőiket, csak picit drágább áron. Jelenleg a PTE-s napijegy ára 9.990.- forint, a bérlet 24.990.- forint, a nem PTE-sek számára pedig a napijegyek 11.990.- forintba, a bérletek pedig 29.990.- forintba kerülnek. Érdemes minél előbb lecsapni és bebiztosítani a helyet akár egy vagy több napra, hiszen vészesen fogynak a belépők!

De miért érdemes elmenni?

Április 28-án fellép a Nagyszínpadon 19 órától ByeAlex és zenekara, őket követi 20:45-től a Halott Pénz, 22:45-kor pedig Dzsúdló zárja a bulit a teremben. A Be The Change színpadán együtt bulizhattok a Doggos-al, Fish!-el, Supernemmel, Kubalibre-vel, de itt lesz még DJ Nara, Lotfi Begi és DJ Black Cell is. A Ballantine’s teremben pedig a fergeteges NECC PARTY-ra lehet számítani!

A második nap, április 29-én 19 órától a Nagyszínpadon a bulit a Blahalouisiana indítja, majd 20:45-től a 30y, 22:45-től pedig Majka zárja a sort. A Be The Change színpadán is garantált lesz a jó hangulat, hiszen fellép az Esti Kornél, a Bohemian Betyars, Bëlga, Kacaj, de itt lesz velünk éjfél után Jay Lumen, Sikztah, Mateo és Spirit is. A Ballantine’s teremben pedig a Rock the City Carneval: BRÉDA BIA, Dj Emperor, Hypeman és Ziad felel a hangulatért.

Ha valakinek ez még mindig nem volna elég, akkor az utolsó napon biztosan talál kedvének valót, hiszen a zárónap is igen ígéretesnek mutatkozik! A Nagyszínpadon 19 órától az Analog Balaton indít, őket követi Krúbi, a sort pedig a Carson Coma zárja. A másik teremben, a Be The Change színpadán ott lesz velünk Mehringer Marci, T. Danny, a Valmar és a Follow the Flow, de az OTL (PowerPuff, Figura, FILO, 2roo, Shybalenci) csapata is bemutatkozik. Éjfél után a Ballantine’s teremben pedig a legszuperebb DJ-kkel, DR BRS, VIRUS, DJ Lennard és Regán Lilivel is találkozhatunk.

Ha valamelyik nap szimpatikus a számodra, akkor ne habozz, írd be a naptáradba: április 28-29-30, Pécs, Megyeri út 72., PEN!

Ott találkozunk!

Grafika: Munkácsi Zsófia