KIKAPCS

EFOTT beharangozó: Ha nyár, akkor fesztivál, és ha fesztivál, akkor EFOTT!

Július 12-től 16-ig ismét érkezik az EFOTT fesztivál. Az 1976 óta töretlenül megrendezésre kerülő eseménynek idén is (immáron kilencedik éve) a Velencei-tó ad otthont. Ez a főként egyetemistákat megcélzó fesztivál kötelező eleme a 2023-as nyárnak, ha egy eszméletlen vízparti bulizásra vágysz.

A nyár minden diák számára egyenlő az önfeledt szabadsággal, véget nem érő szórakozással és rengeteg új élménnyel. Végre itt az ideje, hogy együtt legyünk barátainkkal, új embereket ismerjünk meg, kikapcsolódjunk és kipihenjük a tanév fáradalmait, mindezt lehetőleg a kánikula ellen küzdve, vízparton. Nincs is erre jobb hely, mint az egyetemisták fesztiváljaként emlegetett EFOTT.

A fesztivál célja egyértelműen az emberek összekovácsolása, egy szabad, önfeledt atmoszféra teremtése és egy felejthetetlen élmény átadása minden résztvevő számára. Ami kifejezetten különlegessé teszi az EFOTT-ot, az az építő jellegű programokra fektetett hangsúly, melyet a napközbeni lehetőségeket összefoglaló UNIversum testesít meg. Így tehát a fesztivál nem pusztán esti bulik sorozata, hanem olyan nappali események otthona, melyek közösségépítő erejük mellett lehetőséget nyújtanak, hogy a résztvevők az éjszakába nyúló tombolást követően felfrissüljenek, kikapcsolódjanak, és mindemellett olyan tevékenységgel töltsék idejüket, ami minden szempontból jövedelmező számukra. Különböző felsőoktatási intézmények, civil és közösségi szervezetek aktivitásain vehetnek részt, sporttevékenységeket végezhetnek, és kapcsolatokat építhetnek fesztiválozó társaikkal. A napközbeni hallgatócentrikus és családbarát programok után este párhuzamosan több színpadon zajlik majd a buli, különböző műfajokkal és hangulattal, így mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabb koncertet. A fergeteges hangulat érdekében a fesztivál egész területén hatalmas pörgéssel és a legnépszerűbb (főként magyar) előadókkal várják a szórakozókat. Jelen lesz például Manuel, Azahriah, Beton.Hofi és Krúbi is, csak hogy említsek párat a legfelkapottabbak közül.

Mivel az EFOTT fő célközönsége az egyetemisták, természetesen a jegyárak is jóval megfizethetőbbek, mint a többi magyarországi fesztiválé. Ezen felül többféle kedvezménnyel is élhetünk, például diákjegyek és családi jegyek vásárlása esetén, továbbá a fesztivál idei házigazdája, a Pannon Egyetem hallgatói is kedvezőbb áron csaphatnak le belépőjükre. A szervezők a szálláskérdést is pénztárcabarát módon oldották meg: a fesztivál egész idejére csupán 6.900 forint a kempingjegy, amivel a résztvevők átélhetik az igazi sátrazós fesztiválélményt. Az alap kempingjegyen kívül lehetőségünk van glamping sátrakat bérelni, melyek sokkal nagyobb kényelmet biztosítanak, és az előkészületekkel sem kell bajlódnunk: felállítva és berendezve várják, hogy elfoglaljuk őket az érkezésünkkor, mindezt szintén baráti (11.000–12.400 forint/fő/éj) áron.

A fesztivál sok-sok izgalmas és figyelemre méltó programot tartogat, tehát ha meg szeretnétek fűszerezni a nyaratokat egy vérpezsdítő kiruccanással, mindenképpen látogassatokel az EFOTT-ra!

További információkért és jegyekért látogassatok el az EFOTT oldalára!

Kép forrása