KIKAPCS

Korda György és Balázs Klári, Bagossy Brothers Company és Intim Torna Illegál a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben – Jubileumi Fürdőfesztivál 2023

Idén augusztus 25. és 27. között rendezi meg a 200 éves Harkányfürdő a Fürdőfesztivált, amin nagyszínpados koncertekkel, zenés műsorokkal, gyerekprogramokkal és sok strandolással várják a látogatókat.

Péntektől vasárnapig megannyi fellépővel és programmal várja vendégeit a Harkányi Gyógy-és Strandfürdő, délután egy órától egészen hajnali fél egyig. Az esemény megnyitója pénteken este 8 óra 20 perckor kerül megrendezésre a nagyszínpadon, de már a megnyitó előtt elkezdődnek a programok.

A helyszínen összesen három színpadon találunk majd előadásokat: a Lepke és Gyógykert színpad programjai már a kora délutáni órákban elkezdődnek. A Lepke színpadon többek között előad majd Pixa és Janicsák Veca is, de a koncerteken túl Aquafitness bemutatóra is kerül sor. Emellett, mint ahogy a többi színpadnál is, több DJ biztosítja majd a megfelelő hangulatot napközben. A Gyógykert színpadon találkozhatunk majd a PTE Brass Banddel, a Harkány Big Banddel, és több zenés és egyéb műsort is megtekinthetünk a három nap folyamán, például Bognár Szabolcs és Laczák Boglárka – Operettek a nagyvilágból című műsorát.

A 200. évforduló alkalmából a nagyszínpadon több nagy hírnévnek örvendő zenészt és zenekart is köszönthetünk. A pénteki napon színpadra áll majd többek között a Bagossy Brothers Company, szombaton pedig nem más lép fel, mint a színpadokat évtizedek óta meghódító Korda György és Balázs Klári, akik biztosan a Harkányfürdőben is fergeteges bulit csapnak majd. Az utolsó napot sem érdemes figyelmen kívül hagyni, ugyanis a nagyszínpadon a jól ismert Intim Torna Illegál koncertjét hallgathatjuk meg.

A megannyi program mellett egész nap élvezhetjük a harkányi gyógyvíz hatásait, a strand medencéit és csúszdáit, valamint a szaunavilágot is. A wellnes és spa lehetőségek mellett fedett gyermekvilágot és gyógykezeléseket is találunk a fürdő területén.

A fesztivál összes programja megtekinthető belépőjegy megvásárlásával. A strandbelépő teljes áron 5600 forint, a komplex jegy pedig, ami a fürdő egész területének használatára feljogosít, 7600 forint. Kedvezményesen a strandbelépő 4700 forint, a komplex belépő pedig 6400 forint. Este hét óra után alkalmunk van koncertjegy vásárlására is, ami 3500 forint. Elővételes jegyek a TIXA oldalán vásárolhatóak.

A Harkányi Fürdőfesztivál egy tökéletes nyári szezonzáró program lehet a zene és strand kedvelőinek.

Grafika: Gera Fanni