1367 Rendezvények

Lemaradtál a majálisról? – Holnap MK Nap!

Idén is megrendezésre kerül a PTE MK HÖK nagyszabású rendezvénye, az MK Nap. A tavalyi évben, hagyományteremtő céllal indult útjára az esemény.

Szervezők célja, hogy a Művészeti Kar hallgatói az oktatókkal karöltve eltölthessenek egy kötetlen napot és jobban megismerhessék egymást. Az idei évben kibővítettük a palettát, így szakmai és gasztronómiai programokon is részt vehetnek a PTE polgárai.

Kiállítások, különböző stílusú koncertek, borkostoló mellett főző- és sörpongversenyen, illetve kézműveskedésen is kipróbálhatják magukat a Zsolnay Negyedbe ellátogatók május 2-án, amely nap egyébként az MK hallgatói számára dékáni szünet kerül elrendelésre!

Részletes program

Az alábbiakban összefoglaltuk számotokra a legfontosabb programokat, további részletek az eseménynél!

Kiállítások

A kiállítások 10:00 és 20:00 óra között szabadon megtekinthetően a Zsolnay Negyed Kemence Galériájában, valamint az E02 épület Sárga Terében.
A kiállítás megnyitóra a Kemence Galériában 10 órakor, míg a Sárga Térben 11 órakor kerül sor.

Közösségi programok

A program egész időszaka alatt pontgyűjtő feladattal várnak a szervezők, de délben meglepetés programmal is készülnek számotokra. Ezt követően pedig 14 óra és 19 óra között csillámtetkót, krumplinyomtatás, gyöngyfűzés, origami és henna kézműves programok várnak benneteket, ahogyan a főzőversenyre is délután kerül sor. Késő délután pedig a Sörpong versenyé a terep! További információ regisztrációról és a részvételről az esemény Facebook oldalán!

Zenei programok

12:00-13:30 Klasszikus zenei koncertek
17:00-19:00 Könnyűzenei produkciók
20:00-23:00 Elektronikus zenei produkciók