780
mozi

Filmklub vetítés – Minden, mindenhol, mindenkor

Az első filmklub nagy sikere miatt ismét egy filmvetítéssel készültünk nektek, melyhez a hét Oscar-díjat kapott Minden, mindenhol, mindenkor filmet választottuk.

A filmben megállíthatatlan fenyegetés készül elsöpörni az összes multiverzumot… de talán nincs minden veszve. A létezésünket fenyegető sötétségnek ugyanis van valaki, aki képes útját állni: egy középkorú, kínai bevándorló, Evelyn (Michelle Yeoh). A bökkenő csak az, hogy a mosodatulajdonosnak jelenleg nincs ideje ilyen apróságokon aggódni, mivel azzal van elfoglalva, hogy időre befejezze az éves adóbevallását.

A vetítés kezdete 17:45, de kérünk mindenkit, hogy a film kezdése előtt legalább negyedórával érkezzen meg a helyszínre. A film angol nyelven, magyar felirattal lesz megtekinthető.

Helyszín: Apolló Mozi (Cím: 7621 Pécs, Perczel Miklós u. 22. [Trafik])

Időpont: 2023. 05. 16. 17:45

Részvételi díj: A vetítésen való részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött!

Helyfoglalás: Regisztrálni a Microsoft Forms felületen tudtok Neptun-kódotok megadásával

Helyet foglalni előzetesen a visszaigazoló email kézhezvételét követően személyesen az EHÖK ügyfélszolgálatán, a Központi Pályázati és Szolgáltató Irodán (Pécs, Vasvári Pál utca 4.) tudtok. Ha előzetesen nem foglalsz helyet, akkor a vetítés napján érkezési sorrendben választhatod ki a helyed.