1367 Rendezvények

Ünnepeljünk együtt Pécsett a nyár legnagyobb egyetemi buliján! 

Ha július, akkor Pont Ott Parti! Az ország többi városához hasonlóan 2023. július 26-án, 17:30-tól 22:00-ig kerül megrendezésre Pécsett az idei év legnagyobb ponthúzó partija, melynek során igazi fesztiválhangulatban izgulhatnak egymásért a leendő és a jelenlegi hallgatók. 

A program helyszíne a hagyományokhoz hűen idén is a Széchenyi tér lesz, ahol a PTE csapata izgalmas és néhány jól ismert programsorozattal várja a lelkes résztvevőket. Az idei Pont Ott Parti a következőképpen fog zajlani:

A 17:30-tól kezdődő, rövid köszöntőt követően párhuzamosan folyó programokkal készülnek nektek. Ha szükségetek volna némi információra, hogy eligazodjatok a felvételivel kapcsolatban, majd később az egyetemi élet útvesztőin is, a 17:30–20:00-ig szervezett interaktív játékoknak, valamint a különféle kari kitelepüléseknek köszönhetően lehetőségetek lesz kérdezni és információt gyűjteni. 

A program színesítéseként minden évben meghívásra kerül egy-egy énekes vagy formáció, akik a ponthúzó parti hangulatfelelőseivé válnak. Az idei év sztárvendégei nem mások, mint Korda György Artisjus-, eMeRTon– és Fonogram-díjas magyar énekes és felesége, Balázs Klári, akik 18:00–19:15-ig fergeteges bulit varázsolnak az izgalommal várakozó ifjúság köreibe. (A programon való részvétel ingyenes.) Ezt követően egy félórás műsor keretein belül a tavalyi Pont Ott Partiról ismerős arcként visszatérő PTE Brass Band ikonikus fellépését élvezhetik a résztvevők. 19:45–20:00-ig elérkezik az est fénypontja előtti fő attrakció, a ponthúzás pillanatait megelőző visszaszámlálás, ami előtt néhány köszöntőbeszéd hangzik majd el. 20:00-tól pedig kezdetét veszi a 2023-as ponthatárok kivetítése, melynek kísérőprogramjaként DJ Kau zenei aláfestéssel varázsolja emlékezetessé a leendő hallgatók életének egyik sorsdöntő pillanatát. A program méltó zárásaként a Szalay László Kollégium oldalánál lévő klubban (Pécs, Breuer Marcell sétány 2.) tervezett after partyn sok szeretettel várják a bulizni vágyókat 22:00 órától, ahová a belépés ugyan nem regisztrációhoz, de bizonyos feltételekhez kötött: a frissen felvett hallgatóknak a sikeres felvételiről szóló visszaigazolás, míg a jelenlegi hallgatók érvényes PTE-s diákigazolványuk felmutatásával tudják biztosítani a programra való ingyenes belépés lehetőségét. Külsős vendégek számára azonban 1500 Ft belépési díj kerül felszámolásra, amit a belépés során, kizárólag bankkártyás fizetéssel fogadnak el. Az afteren lévő emlékezetes hangulatért 22:00–00:00-ig a szegedi lemezlovas, DJ Lennard felel, majd éjféltől őt felválta DJ Kau lép ismét színpadra, hogy jobbnál-jobb slágerekkel teremtsen maradandó élményt a résztvevők számára.

Ha szeretnétek egy igazán fergeteges program keretein belül együtt izgulni magatokért, egymásért, és felejthetetlen élményekkel gazdagodni a nyár legnagyobb egyetemi buliján, akkor gyertek, és ünnepeljük meg PTE-sek módjára a 2023-as ponthúzó partit!

A programhoz tartozó Facebook-események ezeken a linkeken érhetők el: