1367 Rendezvények

Vezet a ritmus – PTE Welcome Fest

Lábunk még félig a Balatonban lóbál, félig pedig már az egyetemi padban dobol izgatottan. Gondolatainkat egyre inkább megtölti az egyetem, az egyetemet pedig nemsokára megtöltik a nyüzsgő diákok. A campusok falai közé pedig befolydogálnak azok az ismerős ritmusok, melynek hála alig várjuk, hogy belevessük magunkat a következő szemeszterbe, hiszen szeptember 6-án részesei lehetünk az idei félév első bulijának, a PTE Welcome Festnek, ahol a Follow the Flow, Hundred Sins, DJ Kau, JOERJUNIOR és Willcox biztosítja a talpalávalót.

Mielőtt még elmerülnénk a tanulásban, és ki se látszanánk a szakirodalmak tengeréből, ugorjuk fejest a Welcome Festbe, hogy kellemesen induljon az évünk! A Szalay László Kollégium udvarában, a Klub 1367-ben vár minden lelkes egyetemistát a PTE egy nyitóbulival. Milyen kellemes is barátainkkal újra egyesülni a hosszú nyár után, bulis, szinte nyári hangulatban úgy, hogy még nem az a fő téma, merre lesz a következő előadás, és hogyan is kell odajutni. 

A kapukat 18:30-kor nyitják a szervezők, a bulit pedig Hundred Sins kezdi 19:30-kor. A piros maszkos producer az utóbbi években nagy rajongótáborra tett szert, olyan zenészekkel dolgozik együtt, mint Beton.Hofi, Azahriah vagy Lil Frakk. Szeptember 6-án pedig elhozza dalait, hogy együtt csapassunk rájuk. 

Őt követi a Follow the Flow 20:45-kor. Az együttest már bizonyosan senkinek sem kell bemutatnom, 2018-ban még a csapból is a Nem tudja senki című számuk folyt, azóta pedig aligha találni korunkbelit, aki ne ugrálna lelkesen koncertjükön. 

De milyen buli az, ahol nincs egy rendes DJ? És milyen remek buli az, amelyiken van három is! DJ Kau, JOERJUNIOR és Willcox gondoskodnak róla, hogy ne az elmúló nyarat sirassuk, hanem a kalandokat tartogató őszt várjuk!

Repüljetek rá az early bird jegyekre a bulijegy.hu-n, hogy biztosan ne maradjatok le a Welcome Festről. Válthattok elővételes jegyet, ami mind a koncertekre, mind az after partyra belépést biztosít, illetve a helyszínen 22 órától vásárolhattok belépőt külön csak a buliba.