1367

Milyen tavaszi fáradtság? Ránk rúgta az ajtót a 2024-es Diákrektor-választás! 

Április 8-án hétfőn este a Klub1367-ben elstartolt az idei Diákrektor-választás 8 mindenre elszánt csapattal, akik mostantól egy hónapon át mérik össze rátermettségüket, tudásukat, annak érdekében, hogy élményeket szerezzenek, életre szóló barátságok köttessenek, na és nem utolsó sorban, hogy a diákrektori cím elnyerésével az örök pompa, dicsőség és a PEN Fesztivál megnyitásának lehetőségét is elnyerjék. 

A versenyző alakulatok az idei évben is egy általuk választott csapatkoncepcióval mérik össze kreativitásuk legjavát, de nézzük milyen volt a Bemutatkozó Est. 

A PEN10 csapata a kultikus BEN10 nevű rajzfilmet elevenítette fel. Bemutatkozójukban egy csatajelenetet elevenítettek meg, ahol elmaradt az öröm hiszen a gonosz győzedelmeskedett. A meséből viszont már sejthetjük, hogy végül Ben győzedelmeskedik, vajon a csapat is erre készül? 

A HupiPEN Törpikék mindenre elszántan, hupikéken, rakoncátlan pelenkákkal léptek színre. Az ő életük nem csak játék és mese, de a törpök készen állnak és bár tudjuk, hogy szegény Hókuszpók mindig melléfog, reméljük a HupiPEN Törpikék csapata felejthetetlen pillanatokkal gazdagodik majd. 

A Barbie&PEN formáció a teljes Barbie filmet felelevenítette, láthattunk számtalan Barbiet, harcoló Ken babákat, remek szetteket és még a híres I’m Just Ken dal is felcsendült. A pompa tehát megvan, már csak a diákrektori címmel járó dicsőség hiányzik? 

CsiPENdél show? Tánc? Leszakítható tépőzáras naci? Ezt mind megkaphatta, aki jelen volt a bemutatkozó esten, ahol a csapattagok egy lánybúcsút, sőt egy teljes esküvőt is megörökítettek. Akrobatikus táncmozdulatok és valódi Magic Mike-ok szórakoztatták a szurkolókat. Reméljük főzni is legalább annyira jól tudnak, mint táncolni. 

Az utolsó PENhajlítók produkciójában a tűz népe ádáz harcot vívott a parketten az elemekkel, majd megjelent az utolsó PENhajlító és az ő harci ventillátorával győzelmet aratott. Vajon sikerül nekik az „egyetem kulcsát” is meghódítani? 

Apropó kulcs, a La casa de paPEN a királyi pénzverde után komoly fába vágta a fejszéjét, hiszen a Professzornak és bandájának az egyetem kulcsára fáj a foga. Innen üzenjük Fejér Marcinak a regnáló diákrektornak, hogy zárja hét lakatra a koliszoba ajtaját, hiszen megjöttek a pirosruhások. 

Shifu mester és tanítványait, tehát a Kung Fu PENda csapat kiváló harcosait is megismerhettük a Klub1367 színpadán. A Panda majszolt, küzdött, de most még nem tudott győzedelmeskedni Tai Lung ellen. Vajon készen állnak a végső győzelemre? 

PENdíts rá! Na ez a csapat tényleg rápendített, lakodalom, menyasszonyrablás és eszméletlen buli, csoda, hogy a klub falai a helyén maradtak. Reméljük a csapatfeladatokat is ilyen lelkesedéssel és kirobbanó energiákkal teljesítik majd. 

A felejthetetlen bemutatkozók után Bereczki Zoltán érkezett a színpadra és itt már nem sikerült a helyén tartani a falakat. Valósággal berobbantotta a klub tetejét Zoli, hiszen a Lehetsz királyt olyan hangerővel énekelték a jelenlévők, hogy annak a fele sem volt tréfa. Az eszméletlen hangulatot tovább fokozta, hogy előbb DJ Kau a Diákrektor-választás rezidens DJ-je, majd a szegedi szívtipró, a lagzik koronázatlan királya DJ Lennard pörgette a legpompásabb ütemeket egészen hajnalig. 

A verseny azonban csak most kezdődött, és robogunk is tovább hiszen április 15-én főzőverseny következik a Kiskorsóban, ahová mindenkit várnak sok szeretettel, majd április 19 és 21 között egy, a csapatok számára is még titkos eseményen kell összemérniük tudásuk legjavát.