KIKAPCS

Gyere velem kirándulni – Galéria

Kikészültél a beadandóktól? Már túl sok minden és mindenki? Mutatok neked pár kirándulóhelyet, amelyet nem sokan ismernek, és tökéletes a fáradt gőz kiengedésére. A legjobb program a beadandók után és vizsgaidőszakban kibuszozni Pécs egy alig ismert pontjára, és kiszakadni a sok feladat közül legalább egy félórára. Mivel amúgy is a fő profilom a fotózás, ezért nem untatnálak a hosszas helyszínleírásokkal, inkább megmutatom! 

Mecsekszentkút 

Ez talán a legismeretlenebb helyszín az összes közül, a neve csak a 23-24-es buszokról ismert az emberek számára. Garantálom, hogy csak pár túrázóval fogsz találkozni útközben. Ha egy nagyon rövid sétára mennél, akkor ezt neked ajánlom: 

Mecsek-kapu 

Tökéletes kirándulóhely, ha kilátásra vágysz, de mégsem a Tettyére szeretnél menni. Szintén csak a túrázók ismerik, kevés ember fordul meg itt. Ha kicsit túrázni is szeretnél, akkor egy rövid, ám emelkedőben gazdag sétával megközelítheted a Hotel Kikelet környékét: 

Égervölgy

Tipikus közkedvelt kirándulóhely, aki szeret idilli helyeken könyvet olvasni vagy rajzolni, annak megéri ellátogatni ide, és eltölteni pár órát a tó partján vagy az erdőben egy fatönkön ülve. Itt van pár kép, hogy lásd, mit is értek idilli alatt: 

További tippek

További kirándulóhelyeket találhatsz Szabó Diána ajánlásával a tavaszi időszakban az alábbi cikkben: